Els nostres serveis

Que oferim?

Serveis de qualitat

Transport de formigó

Comptem amb una flota de camions especialitzats equipats amb l'última tecnologia per garantir el lliurament precís i eficient de formigó al seu lloc de treball.

Bombeig de formigó

Si necessiteu bombar formigó a àrees de difícil accés oa grans altures, comptem amb equips de bombament d'última generació per realitzar la feina de manera segura i eficient.

Barreja de formigó

Treballem en estreta col·laboració amb plantes de formigó de renom per garantir la qualitat i consistència dels nostres productes. El nostre equip capacitat s'encarrega de barrejar el formigó d'acord amb les vostres especificacions i requisits.

Assessorament tècnic

El nostre equip d'experts està disponible per oferir assessorament tècnic i recomanacions sobre l'ús adequat del formigó als seus projectes. Estem compromesos a ajudar-lo a assolir resultats òptims.

Servei de Lliurament Programat

Entenem que la puntualitat és crucial a la indústria de la construcció. Per això, oferim un servei de lliurament programat que us permet programar el lliurament de formigó en el moment exacte en què ho necessiteu. Això us brinda la tranquil·litat de saber que el formigó estarà llest i esperant-lo en el moment precís, evitant retards i assegurant que el vostre projecte es mantingui en marxa sense problemes.

Servei de reciclatgue de formigo

Ens preocupem pel medi ambient i la sostenibilitat a la indústria de la construcció. Per això, oferim un servei de reciclatge de formigó per minimitzar limpacte ambiental. Recollim les restes i residus de formigó dels projectes de construcció i els processem a les nostres instal·lacions especialitzades. A través de tècniques de trituració i classificació, transformem el formigó en agregat reciclat que pot ser utilitzat novament en nous projectes de construcció. Això no només ajuda a reduir la quantitat de formigó que acaba als abocadors, sinó que també contribueix a la conservació dels recursos naturals. El nostre servei de reciclatge de formigó és una forma responsable i sostenible de manejar les deixalles de construcció.