que és formigoserra i que volem aconseguir

Sobre nosaltres

Transport de Formigó S.A

Transport de Formigó S.A. és una empresa líder al sector de transport i subministrament de formigó. Amb una experiència de més de 20 anys a la indústria, ens hem posicionat com un referent en qualitat, servei i fiabilitat. La nostra passió per la construcció i el compromís amb l’excel·lència ens han permès establir relacions sòlides amb els nostres clients i col·laboradors.

El nostre enfocament

Ens enfoquem a brindar solucions de transport de formigó personalitzades i eficients per a projectes de construcció de qualsevol escala. El nostre objectiu principal és superar les expectatives dels nostres clients en oferir un servei fiable i d’alta qualitat. Ens esforcem per mantenir-nos a l’avantguarda de la tecnologia i la innovació a la indústria per garantir que els nostres clients obtinguin els millors resultats en els seus projectes.

Que volem aconseguir?

El que volem aconsguir  és ser el soci preferit en el subministrament de formigó, brindant solucions de transport fiables i eficients i superant les expectatives dels nostres clients en termes de qualitat i servei. Ens esforcem per contribuir al desenvolupament de projectes de construcció reeixits i sostenibles, brindant un valor agregat a través de la nostra experiència i coneixements al sector del formigó.

 

De quina manera oferim els nostres serveis?

Qualitat

Ens comprometem a oferir formigó de la més alta qualitat ia mantenir els estàndards més alts en tots els nostres processos. Treballem en estreta col·laboració amb els nostres proveïdors per garantir que el formigó subministrat compleixi totes les especificacions i normes requerides.

Servei al client

Considerem que la satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. Ens esforcem per entendre les necessitats i requisits específics de cada projecte, brindant un servei personalitzat i adaptat a les expectatives dels nostres clients. El nostre equip d’atenció al client està disponible per oferir assistència i resoldre qualsevol consulta o inquietud.

Confiança

Valorem la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres i ens esforcem per guanyar-la i mantenir-la a cada interacció. Complim amb els nostres compromisos i assegurem la puntualitat als lliuraments, brindant un servei fiable i de confiança.

Sostenibilitat

El nostre compromís amb la sostenibilitat

Ús eficient de recursos: Busquem optimitzar el consum de recursos naturals a les nostres operacions. Implementem pràctiques de gestió eficient de l’energia i l’aigua a la nostra flota de camions i plantes de barreja de formigó. A més, promovem el reciclatge i la reutilització de materials en la mesura del possible.

Reducció d’emissions: Estem compromesos amb la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle associades a les nostres activitats. Hem invertit en vehicles amb tecnologia més neta i eficient, com ara camions amb motors de baixes emissions i sistemes de control d’emissions avançats. A més, fomentem l‟adopció de pràctiques de conducció ecoeficient entre els nostres conductors.

Gestió responsable de residus: Implementem un sistema de gestió responsable de residus a les nostres plantes de mescla de formigó i assegurem que els residus generats es manegin adequadament i es destinin al seu reciclatge o eliminació apropiada. Treballem en col·laboració amb empreses especialitzades per garantir el compliment de les normatives ambientals vigents.

Seguim les millors pràctiques

A Transport de Formigó S.A., ens enorgulleix ser una empresa compromesa amb la sostenibilitat i el medi ambient. Implementem pràctiques per minimitzar l’impacte ambiental de les nostres operacions i promoure pràctiques responsables a la indústria de la construcció. Algunes de les nostres iniciatives inclouen l’ús eficient de recursos, la reducció d’emissions, la gestió responsable de residus, el foment de les pràctiques sostenibles i l’adopció de tecnologies verdes. Creiem que la indústria de la construcció pot ser un agent de canvi positiu per al medi ambient, i estem compromesos a liderar l’exemple i contribuir a un futur més sostenible.